Saturday, March 20, 2010

Sa traiti , spunem sarut mana doamnelor , domnisoarelor si daca e musai intindem mana domnilor .

Blogul in care aveti nesansa sa va aflati e rezultatul unei shaorme' consumate la ore mult prea mici si modului foarte lesne de-a configura o asemenea forma de exprimare . 

Dai o idee doua si lumea incepe sa te creada artist neinteles , poate chiar ceva mic geniu introvertit care nu se poate exprima decat in scris , ei bine , oricare ar fi explicatia , fie ca a fost enuntata , fie ca va fi intuita si trecuta la sectiunea de comenturi de cineva mai idiolog decat insusi creatorul blogului , e neesential si de ce nu , irelevant . 

Geneza blogului s-a produs asa cum va ziceam , la ore mici , sub influentele halucinogene ale unor sosuri pastrate in lumina si caldura soarelui dogoritor de peste zi , dar.... ce importanta are ; cand dai 13 RON pe meniu si capeti de nu poti duce , nu te mai uiti la detalii precum : avize sanitare , igiena , sau alte forme de viata inteligenta care iti misuna in staniol ...

Individul care a conceput acest blog si care acum chiar se minuneaza ca inca scrie si inca ar mai avea de scris si in acelaasi timp tot incearca sa nu mai scrie " si " dupa virgula " , "  nu a altceva decat un langosh cu o afinitate pentru limbi straine , fara prea multe calitati , care isi face veacul fara prea multa perspectiva si asta nu pentru ca nu e in stare sa isi puna lucrurile in randuiala , dar comoditateta si respectiv alte aspecte , deocamdata ii stau in cale. 


Bun , si cu asta se incheie  prima postare , dar binenteles individul va revenii cu altele in viitor  , asta in functie de cum ii  permite timpul  si in functie de cum va invata individul sa foloseasca uneltele de editare ale blogului .. 
 
Pana atunci , numa bine  

2 comments:

Na, dati cu batul